Scangrip LED Nova 6 SPS


NOVA 6 SPS har den nyeste COB LED-teknologien som gir 6000 lumen, noe som gjør det til et universelt allsidig arbeidslys for den krevende profesjonelle brukeren.

Den ekstreme soliditeten til NOVA 6 SPS gjør at den tåler selv det mest utfordrende og krevende arbeidsmiljøet, siden den er laget av støpt aluminium og helt støv og vanntett, IP67.

Designet er elegant, med et bærehåndtak og et stativ for fleksibel posisjonering og direkte montering på SCANGRIP TRIPOD. Dessuten leveres lampen med en innebygd strømbank med USB-uttak som gjør at du kan lade mobile enheter på farten.

Et fleksibelt arbeidslys med et innovativt batterisystem
Den nye SCANGRIP POWER SOLUTION gir deg ubegrenset tilgjengelighet for lys. Du kan enkelt sette inn et nytt, fulladet batteri og fortsette arbeidet mens et annet batteri lades. Eller du kan bare legge laderen direkte i lampen for å få strømforsyning.

BLUETOOTH lysstyring
Med den integrerte BLUETOOTH-lyskontrollen får du en ekstraordinær mulighet til å slå på / av opptil fire arbeidslys og justere lyseffekten i fem forskjellige nivåer for å passe den aktuelle arbeidsoppgaven gjennom din mobile enhet. Denne nye funksjonen sparer tid fra manuell betjening og øker arbeidseffektiviteten til daglig.

SCANGRIP DIFFUSER-tilbehøret gir deg økt funksjonalitet og nye muligheter for å tilpasse arbeidslyset ditt ytterligere til den spesifikke arbeidsoppgaven. Lysdiffusoren sprer seg og myker opp lyset mens den unngår harde skygger. Det er enkelt og trygt å montere dekselet på SCANGRIP-lampen.

Lysdiffusoren lar deg belyse et helt arbeidsområde og gir et behagelig og effektivt lys for utførelse av enhver form for reparasjon, maling eller byggearbeid.

Dette er grunnen til at du bør velge NOVA 6 SPS:

  • DUAL SYSTEM 2in1 med utskiftbar batteripakke
  • Integrert backup-batterifunksjonalitet
  • Display for batterikapasitet og gjenværende driftstid
  • BLUETOOTH lysstyringsapp med utvidet funksjonalitet
  • Ekstremt kraftig lys opp til 6000 lumen
  • Robust, støv- og vanntett (IP67) arbeidslys

Art.nr. Str GTIN/EAN Enhet Eske Kartong
3453 - 5708997360019 Stk 1 -