Scansafe - Best på personlig verneutstyr

Scan Safe AS er en av landets ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Våre produkter selges gjennom et landsomfattende nettverk av forhandlere og butikker, fra sør til nord.

Vi representerer i dag en rekke kvalitetsprodukter fra ledende produsenter. Dette kombinert med vår egen produksjon av egne varemerker, Jobmaster (klær og sko) og Jobsafe (hansker) gjør oss til en verdifull samarbeidspartner for våre forhandlere. Vårt mål er å til enhver tid være aktuelle og relevante i vårt sortiment, og kunne tilby velkjente kvalitetsprodukter.

I Fabrikkveien 18 på Forus i Stavanger har vi vårt hovedkontor og lager som er fylt opp med hansker, klær, fottøy og personlig verneutstyr.

Følg oss:


Vi opplever dessverre fortsatt et svært høyt press på verneprodukter berørt av Covid-19 situasjonen. Alle produsenter av spesielt åndedrettsvern og korttidsprodukter har problemer med å produsere og levere nok verneutstyr til markedet, og vi opplever å ha leveringsutfordringer på flere av disse produktene i denne perioden. Vi jobber intensivt med å opprettholde en så optimal leveringssituasjon som overhode mulig slik at våre forhandlere kan få sine bestilte varer fortløpende.

Det kan oppleves lange ledetider, spesielt på åndedrettsvern, korttidsbekledning og engangshansker. Kapasiten hos produsentene klarer i de fleste tilfeller ikke dekke det enorme behovet i det globale markedet. Etterspørselen er for tiden langt høyere enn tilbudet, og flere fabrikker har også måttet gjøre fordyrende tiltak i sin produksjon. Dette har også medført et svært ustabilt prisbilde som dessverre kan gi oss økte kostnader på enkelte aktuelle produkter. Priser på korttidsprodukter vil kunne justeres for hver leveranse, uavhengig av når en bestilling ble registrert og hva som ble bekreftet på ordredato.

Vær også oppmerksom på at det dessverre nå finnes en del aktører som forsøker å utnytte situasjonen ved å tilby produkter i markedet med ugyldig eller falsk dokumentasjon. Du risikerer å kjøpe piratkopierte produkter, produkter som mangler relevant dokumentasjon, produkter av uakseptabel kvalitet eller betale for varer som i realiteten ikke finnes. Handler du hos etablerte og seriøse aktører unngår du å bli lurt.

Produkter som ikke er relatert til beskyttelse mot Covid-19 vil i mindre grad være berørt av situasjonen.