Scangrip LED Nova 3K C+R


NOVA 3K C+R 3000 Lumen er en universell allsidig arbeidslykt, både oppladbar og med kabel (DUAL SYSTEM) som gir deg uendelige bruksmuligheter i alle arbeidsmiljøer.

Fleksibelt LED-arbeidslys med mange bruksområder. Stabiliteten til den nye NOVA 3K C + R gjør at den tåler det tøffe, våte og skitne miljøet på byggeplassen, og kan brukes innendørs og til utendørs arbeid under all slags værforhold. Den nye lysdimmerfunksjonen gjør det mulig å justere lyset i fem forskjellige nivåer.

NOVA 3K C + R har den nyeste og unike COB LED-teknologien og leverer ekstremt høy lysytelse, med en jevn og helt jevn belysning. Videre gjør den nye lysdimmerfunksjonen det mulig å justere lyset i fem nivåer.

CRI-verdien er nær den for dagslys, og NOVA-huset er laget av et robust støpt aluminium, motstandsdyktig mot sterke slag, støt og vibrasjoner - perfekt for et arbeidsmiljø.

Diffusér SCANGRIP-lampen SCANGRIP DIFFUSER-tilbehøret gir deg økt funksjonalitet og nye muligheter for å tilpasse arbeidslyset ditt ytterligere til den spesifikke arbeidsoppgaven. Lysdiffusoren sprer seg og myker opp lyset mens den unngår harde skygger. Det er enkelt og trygt å montere dekselet på SCANGRIP-lampen.

Lysdiffusoren lar deg belyse et helt arbeidsområde og gir et behagelig og effektivt lys for utførelse av enhver form for reparasjon, maling eller byggearbeid.

Dette er grunnen til at du bør velge NOVA 3K C+R:

  • Vanntett (IP67) for alle slags værforhold og arbeidsmiljøer
  • DUAL SYSTEM både oppladbart og med kabel
  • Skjerm som viser både batterikapasitet og gjenværende driftstid
  • Lys kan justeres i fem forskjellige nivåer
  • Robust hus av støpt aluminium

Art.nr. Str GTIN/EAN Enhet Eske Kartong
3452 - 5708997354414 Stk 1 -