Scangrip LED Nova R


Den populære NOVA R gir ekstremt høy lysytelse, forbedret batteri og lengre driftstid. NOVA R er utrolig slank og hendig - et universelt allround arbeidslys designet for den profesjonelle brukeren.

NOVA R har den nyeste COB LED-teknologien med høy ytelse, og har blitt oppgradert fra 1500 lumen til 2000 lumen som gir enda mer lys - til samme pris. Med oppgradert batterikapasitet har driftstiden fordoblet seg, noe som gjør at du kan bruke lampen i opptil 20 timer, avhengig av lyseffekten. Lysdimmerfunksjonen gjør det mulig å justere lyset i fem forskjellige trinn.

Lampen er enkel å bære og er ergonomisk designet for godt grep på håndtaket, som også er utstyrt med kraftige integrerte magneter for fleksibel montering. På grunn av det fleksible håndtaket kan NOVA R plasseres i forskjellige posisjoner for å oppnå ønsket lysvinkel. Håndtaket er designet for direkte montering på TRIPOD eller stillasbraketten.

Som en ekstra funksjon har NOVA R en innebygd strømbank med USB-uttak for å lade mobile enheter.

Huset er laget av solid støpt aluminium og motstandsdyktig mot slag, støt og vibrasjoner. Den slitesterke konstruksjonen godkjenner NOVA R til ROUGH SERVICE BRUK, noe som gjør den perfekt for det krevende, grove arbeidsmiljøet.

Art.nr. Str GTIN/EAN Enhet Eske Kartong
3450 - 5708997354568 Stk 1 -