Om ScanSafe

ScanSafe er et import/engros firma som i dag er en del av i Kyvik-gruppen. Vi har i over 20 år solgt personlig verneutstyr og arbeidsbekledning til det norske markedet. ScanSafe AS ble etablert som følge av nødvendige omstillinger på 90-tallet, og er i dag representert gjennom aktive forhandlere fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Vi har gjennom de seneste årene utviklet egne produkter og merkevarer. De første plaggene i vår kolleksjon ble lansert midt på 90-tallet. Dette var varmeplagg av fiberpels og fleece. Overgangen fra å representere andre produsenter, til å stå for egen produksjon, var etter hvert nødvendig for å kunne tilby konkurransedyktige priser.

Jobmaster og CS Worksafe ble registrert som egne varemerker for ca. 10 år siden. Produktene blir produsert på lisens i Kina. ScanSafe har egne ansatte som overvåker produksjonen og sørger for kvalitetskontroll og oppfølging av fabrikkene. Eget trading-selskap ble etablert i 2008 i Ningbo i Kina, Ningbo Scansafe International Trading Co.,LTD.

Jobmaster dekker et komplett produktspekter innen sko og bekledning, og kan tilby flammehemmende tøy spesialtilpasset offshore-industrien. Produktene oppfyller oljebransjens strenge krav til kvalitet, synlighet og flammehemming.

CS Worksafe er vårt eget varemerke for hansker, og utvalget omfatter over 100 modeller som brukes i forskjellige bransjer. ScanSafe representerer også en av verdens ledende hanskeprodusenter, Showa Gloves.

ScanSafe AS leverer i dag komplette kolleksjoner til en rekke større firma, hvor stoffvalg og fargekombinasjoner tilpasses den enkelte bransje og bedriftsprofil.

Vi dekker de fleste behov innen en rekke bransjer.

ScanSafe AS har leveringsavtaler med bl.a. firma innen bilbransjen, tannleger, frisørkjeder, entreprenører, industri og forsvar. Avtalene kan gjelde et spesielt produkt eller komplett utstyr inkludert alle typer personlig verneutstyr. Erfarne medarbeidere gir råd og veiledning til de som kommer innom vår spesialbutikk på Forus. Det kan også avtales tid for besøk for å sikre full oppmerksomhet uten ventetid.